Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Amsterdam
Nieuwe outdoor accesspoint AP 1130!

Aerohive Networks heeft een nieuwe accesspoint aan hun portfolio toegevoegd: de AP 1130. De nieuwe AP heeft 802.11ac high-speed standaard en is ontwikkeld voor grote (buiten) ruimten.

Met de nieuwe AP1130 biedt Aerohive nu een oplossing voor bedrijven met ruimten als parkeerterreinen, parkeergarages, warenhuizen, bouwterreinen en stadions. De dual-band AP 1130 is nu beschikbaar met point-to-point en geautomatiseerd cloud netwerk met zowel een omnidirectional als een directional panel antenne voor connectiviteit over grote afstanden. De AP ondersteunt Power over Ethernet en DC Power, waardoor de AP flexibel is wat betreft stroomtoevoer.”

De AP 1130 functioneert bij temperaturen tussen -40 tot +56 graden celcius en omgevingen met een luchtvochtigheid van 95%. De accesspoint is bestand tegen sneeuw, regen en hitte.

Meer weten?
Meer weten over de AP 1130? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.