Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Amsterdam
Aerohive nieuwe HivePass applicatie

Aerohive Networks specialist in wifi- en cloudgebaseerde mobiele netwerkoplossingen, introduceert in samenwerking met Passforce de HivePass™-app. HivePass zorgt ervoor dat het potentieel van native apps in iOS Passbook en soortgelijke Android-apps, wordt ontsloten. Door de integratie van Aerohive wifi en iBeacon-technologie kunnen retailers bijvoorbeeld makkelijk via mobiele devices aanbiedingen doen of een loyaliteitsprogramma voorstellen aan klanten. HivePass is onderdeel van Aerohive’s Personalized Engagement Ecosystem, dat speciaal is opgezet om de winkelervaring van zowel klant als retailer naar een hoger niveau te tillen.

De HivePass-app maakt het mogelijk dat retailers eenvoudig digitale klantpassen voor de optimale klantervaring kunnen creëren, aanpassen en optimaliseren zonder de inspanning en kosten voor het ontwikkelen van loyaliteitsapplicaties. Dit betekent dat detailhandelaren bijvoorbeeld direct hun klanten kunnen benaderen met speciale aanbiedingen, terugkerende klanten kunnen herkennen en loyaliteits- of spaarpunten kunnen verhogen.

Tevens lanceert Aerohive een applicatie die een betere persoonlijke shopervaring levert. Deze Endless Aisle app, die mede mogelijk is gemaakt door Magnet Systems Inc., neemt de look en feel aan van de specifieke locatie van de retailer. Door het samenbrengen van iBeacon-technologie en wifi biedt de app tools voor klanten om persoonlijk afgestemde productinformatie in te zien, QR-codes te scannen, voorraadinformatie te bekijken, assistentie te vragen en locatiegerelateerde meldingen te ontvangen. Dit zorgt voor een betere winkelervaring voor consumenten en de moderne detailhandel. Endless Aisle maakt gebruik van de kennis en infrastructuur van Aerohive voor locatiegebaseerde connectiviteit om informatie te leveren aan de klant die relevant is voor de plek waar hij of zij zich op dat moment in de winkel bevindt.

De detailhandel focust zich tegenwoordig voornamelijk op traffic, conversie, klantenbinding en retentie. Veel retailers worstelen echter nog met de uitdaging om unieke inzichten te onttrekken uit de looproutes van winkelend publiek, Point Of Sales (POS) en mobiele apparatuur. Ook is het lastig om deze inzichten te gebruiken om klantenbinding, acquisitie en betrokkenheid te optimaliseren. Hierdoor missen veel retailers de kans om te groeien. Bij een meerderheid van de retailers ontbreekt een geïntegreerde infrastructuur en een goed ecosysteem om de winkelervaring door middel van mobiliteit en wifi te personaliseren. Logisch, aangezien zij zich willen focussen op de business en zo min mogelijk tijd en aandacht willen besteden aan zaken als connectiviteit, beveiliging en infrastructuur. Een goed geïntegreerd ecosysteem is daarom noodzakelijk. Aerohive’s Personalized Engagement Ecosystem zorgt voor applicaties en inzichten voor klantenbinding.

“De shopper van vandaag is altijd online en verbonden. Consumenten verwachten tegenwoordig meer van fysieke winkels dan alleen service. Ze verwachten een ervaring.” Dat zegt Bill Hoppin, Vice President Business Development bij Aerohive. “Met het Aerohive Personal Engagement Ecosystem veranderen we deze ervaring door winkeliers te voorzien van de juiste tools. We bieden retailers makkelijke en snelle toegang tot slimme oplossingen, zodat zij de connectie met de consument kunnen verpersoonlijken, zonder hun privacy te schenden. We geven hen de mogelijkheid om te experimenteren met deze verschillende oplossingen, zodat zij vervolgens die oplossing kunnen kiezen die volgens hen het best bij de gewenste winkelervaring past. Retailers zijn op deze manier in staat om beter in contact te komen met de klant.”

“Passforce is zeer verheugd over het feit dat wij de HivePass exclusief hebben ontwikkeld voor Aerohive”, zegt Trung Nguyen, medeoprichter van Passforce. “Onze teams delen dezelfde visie op de integratie van wifi en iBeacon-technologie met loyaliteitsapplicaties. Dit is de toekomst van retail en het HivePass platform kan dat nu al bieden.”

Meer weten?
Meer weten over Aerohive HivePass? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.