Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Amsterdam
Nieuwe toestellen Alcatel-Lucent

Het nieuwe assortiment premium deskphones zijn in april 2014 uitgebracht en is ontworpen als reeks stijlvolle en moderne communicatiehulpmiddelen van hoge kwaliteit. Samenwerking en dagelijkse taken worden vereenvoudigt voor werknemers, terwijl hun werkplek tegelijkertijd productiever wordt. In deze korte periode hebben de verkoopcijfers bevestigd dat communicatie nog altijd centraal staat in het arbeidsproces. Bovendien zijn de Premium deskphones onlangs onderscheiden met de 2014 Communications Solutions product of the year.

De nieuwe Premium deskphones zijn verkrijgbaar met IP-technologie of digitale technologie en voorzien gebruikers van diverse ergonomische verbeteringen:

  • Superieure breedband-geluidskwaliteit via de hoorn of in handsfreestand;
  • Eenvoudige toegang tot bedrijfscommunicatie via een modern apparaat;
  • Profiteren van geoptimaliseerde technologie en geavanceerde 'always-on' connectiviteit;
  • Deze nieuwe Premium deskphones met meer dan 500 communicatiefuncties vormen een passende aanvulling op de multifunctionele telefonievoorzieningen van de Alcatel-Lucent Enterprise OpenTouch Suites voor het midden- en kleinbedrijf (SMB);
  • Naast het geïntegreerde alfabetische toetsenbord bieden de bureautelefoons ook toekomstbestendige, beveiligde functionaliteiten zoals IPv6-compatibiliteit en ingebouwde softwareversleuteling.

Meer weten?
Meer weten over de nieuwe toestellen van Alcatel-Lucent? Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.