Eezcit optimaliseert de bedrijfscommunicatie door het beheersbaarder, inzichtelijker en rendabeler te maken.

Communications

Eezcit luistert naar wat u te zeggen heeft
Wat voor communicatie vraagstuk u ook heeft, wij luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wij leveren, installeren en onderhouden telecommunicatiesystemen voor het MKB. U krijgt van ons een communicatiesysteem van topkwaliteit waarmee continuïteit is gewaarborgd.

Alles in huis
Als u een systeem heeft gekozen, nemen wij u ook de zorg voor de implementatie en het beheer uit handen. Bestaande bedrijfsprocessen worden aangepast en geoptimaliseerd als dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met externe applicaties en/of het CRM- of ERP-systeem. Wij hebben alle specialisaties in huis, waardoor we de complete communicatiestructuur van uw bedrijf kunnen stroomlijnen. Zo ontstaat een telecommunicatiesysteem dat uw bedrijf op het lijf geschreven is. Onze trainingen zorgen ervoor dat uw medewerkers snel en makkelijk met het nieuwe systeem kun werken.

Alleen uw wens telt
Als u geen compleet systeem nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht voor losse apparatuur. Wij bieden de oplossing die het beste bij het bedrijf past. Wel zo makkelijk!