Eezcit optimaliseert de bedrijfscommunicatie door het beheersbaarder, inzichtelijker en rendabeler te maken.

Eezcit adviseert de stabiliteit en onderscheidend vermogen van Alcatel-Lucent!

Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent levert oplossingen die providers, ondernemingen en overheden wereldwijd in staat stellen om spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan gebruikers aan te bieden. Als marktleider op het gebied van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services biedt Alcatel-Lucent complete oplossingen die fascinerende communicatiediensten voor de mensen thuis, op het werk en onderweg mogelijk maken. Met activiteiten in meer dan 130 landen en een uitgebreid netwerk business partners is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft een van de grootste research-, technologie- en innovatieorganisaties in de telecomsector.

Alcatel-Lucent is wereldwijd een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatie voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, alsmede voor nationale en internationale instituten in de publieke sector. Het bedrijfscommunicatie portfolio van Alcatel-Lucent omvat een uitgebreide toepassingen voor IP-communicatie, waaronder IP telefonie, Unified Communications - en contact centeroplossingen. Als fundament ‘onder’ deze toepassingen biedt Alcatel-Lucent geavanceerde IP-netwerkoplossingen.

Oplossingen van Alcatel-Lucent vergroten de concurrentiekracht van ondernemingen door hen in staat te stellen klanttevredenheid, productiviteit en efficiency te verhogen. Het portfolio biedt onder meer oplossingen voor VoIP, mobiel werken, vast-mobiel integratie, audio-, video- en webconferencing, contact centers, instant messaging, application sharing, persoonlijke call routing en screening, message broadcasting, XML Webservices, (draadloze) IP netwerken en beveiliging.

Alcatel-Lucent heeft van het gerenommeerde consultancy bureau Frost & Sullivan de 'Most Innovative European Communications Product of the Year Award 2011' in ontvangst mogen nemen voor hun 'OpenTouch' communicatieoplossing.

Cijfers:

  • # 1 in Contact Center software;
  • # 1 in IP address Management Software;
  • # 2 in MKB bedrijfstelefonie.

OpenTouch communicatiesysteem
De Alcatel-Lucent OpenTouch communicatiesysteem is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de totale communicatiebehoefte van uw werknemers.

De Alcatel-Lucent OpenTouch communicatiesysteem is modulair en schaalbaar, waardoor het systeem precies af te stemmen is op de huidige behoefte van een organisatie, zonder de toekomstige groei te belemmeren. Door de Alcatel-Lucent OpenTouch communicatiesysteem architectuur is uitbreiding van capaciteit en/of functionaliteit op elk moment mogelijk.

Het systeem geeft u toegang tot de meest moderne telefoniefunctionaliteiten met uitgebreide IP en/of digitale toestellen, geïntegreerde digitale draadloze toestellen en voice processing toepassingen als voicemail en voice response.

De Stabiliteit van OpenTouch
De Alcatel-Lucent OpenTouch communicatiesysteem beschikt naast alle normale telefoniefunctionaliteiten over standaard geïntegreerde mogelijkheden die voor de gebruikers een groot voordeel bieden. Het gaat hierbij voornamelijk om:

  • Personal assistant: elke gebruiker heeft bij afwezigheid de beschikking over een persoonlijke assistent die de beller de keuze geeft uit 5 mogelijkheden: een voicemail bericht inspreken, doorverbinden naar een mobiel nummer, doorverbinden naar een extern nummer, doorverbinden naar een intern nummer (bijv. secretaresse) of doorverbinden naar de telefoniste;
  • Voicemail: standaard beschikt de Alcatel-Lucent OpenTouch suite over een geïntegreerde Voicemail met 2 poorten (gelijktijdige gesprekken) en 20 minuten opslag. Optioneel is deze capaciteit uit te breiden naar 8 poorten en 200 uur opslag;
  • Back-up batterij: elk rack beschikt standaard over een back-up batterij die er bij stroomuitval zorgt dat het systeem ongeveer 15 minuten blijft doordraaien. Dit is voldoende om bijvoorbeeld de duur van een stroomuitval bij een doorgeslagen stop en/of aardlekschakelaar te overbruggen. Indien u vindt dat de duur van 15 minuten te kort is, is het mogelijk om dit te verlengen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over mogelijkheden van Alcatel-Lucent voor uw organisatie? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.