Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

“Bellen over uw eigen internetverbinding met Eezcit Connects”

Eezcit Connects biedt u de mogelijkheid om over te stappen op VoIP. Bellen over uw bestaande breedband internet aansluiting, bijvoorbeeld over ADSL of de glasvezelverbinding. Het is niet langer meer nodig om naast uw internet aansluiting een aparte telefoonaansluiting te hebben, met alle extra kosten van dien. U kunt kiezen uw bestaande telefoonnummers mee te nemen of nieuwe aan te vragen.

Eezcit Connects
Om te besparen op het in- en uitgaand verkeer adviseren wij om te gaan bellen via VoIP netlijnen. Deze netlijnen worden gekoppeld aan de IP kant van het telecommunicatiesysteem. De besparing wordt gerealiseerd op de zowel de vaste als de gesprekskosten voor het uitbellend verkeer.
Om met VoIP netlijnen te kunnen communiceren, bieden wij u ‘Eezcit Connects’ aan. Wij zijn een organisatie die zich vanaf het eerste moment heeft gericht op IP verbindingen onder een white label Eezcit Connects.

Eezcit Connects biedt u de volgende voordelen:

  • Veel voordeliger bellen, besparingen kunnen oplopen van 50% tot en met 75% ten opzichte van uw huidige kosten;
  • Geen aparte telefoonlijn (abonnement) meer nodig;
  • Maximale vrijheid: VoIP bij Eezcit Connects werkt over elke bestaande breedbandverbinding; u bent dus niet gebonden aan een bepaalde provider.

Meer weten?
Meer weten over Eezcit Connects? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.