Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Eezcit adviseert u in de lage kosten en goede service van een Hosted-IP oplossing

Wat is Hosted-VoIP?
Hosted-VoIP is een platform in de cloud voor al uw vaste én mobiele telefonie. Geen communicatiesysteem bij u op kantoor, maar wel alle functionaliteiten van dit communicatiesysteem via uw internetverbinding en IT-netwerk.

U behoudt uw telefoonnummers en uw medewerkers zijn overal en altijd bereikbaar. Hosted-VoIP is zeer schaalbaar en voorziet in overzichtelijke gebruikersprofielen.

Wat zijn de voordelen van Hosted-VoIP
U investeert niet in een communicatiesysteem. De dienst is schaalbaar en u betaalt per gebruiker. U bepaalt zelf over welke functionaliteiten uw medewerkers beschikken.

  • Hosted-VoIP is kostenbesparend:
    Met Hosted-VoIP bespaart u aanzienlijk op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Het Hosted-VoIP platform wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen voor onze klanten beperkt.
  • Hosted-VoIP is betrouwbaar:
  • Het intelligente IP-netwerk ten behoeve van het Hosted-VoIP platform hosten wij op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen. Het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur is daardoor minimaal. Als gebruiker van Hosted-VoIP kunt u dus uitgaan van een solide en betrouwbare spraakdienst.
  • Hosted-VoIP is flexibel:
  • De VoIP toestellen zijn niet aan een fysieke centrale verbonden en daardoor niet werkplekafhankelijk. Het verhuizen van medewerkers is dus bijzonder eenvoudig. Daarnaast groeit Hosted VoIP mee met uw organisatie. Uitbreiding van toestellen is gegarandeerd binnen maximaal vijf werkdagen gemakkelijk geregeld.

Hoe werkt Hosted-VoIP
U kunt afzien van de aanschaf van een communicatiesysteem. Met Hosted-VoIP van Eezcit kan uw hele bedrijf onbeperkt bellen en uw vertrouwde telefoonnummers kunt u gewoon houden. Met de gebruikersprofielen beschikken uw medewerkers over een eigen telefonieoplossing die naadloos aansluit bij hun werkzaamheden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over mogelijkheden van Hosted-IP voor uw organisatie? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.