Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Eezcit

Eezcit combineert jarenlange ervaring in sales en consultancy met vele jaren aan praktijkervaring in design, engineering en implementatie. Wij zijn dan ook in staat een totaalbeeld te vormen op het gebied van zowel tele- & datacommunicatie (bekabeling, routing & switching, WiFi en communicatiesystemen).

Onze jarenlange kennisopbouw en ervaring hebben geleid tot een diepgaand inzicht in de mogelijkheden en valkuilen welke zich voor kunnen doen projecten op het gebied van tele- & datacommunicatie. Tele- & datacommunicatie zijn in de praktijk nog vaak twee aparte disciplines en veelal ondergebracht bij verschillende afdelingen. Wij zien deze disciplines juist als één! Wij willen één integrale benadering verwezenlijken om zowel uw organisatie als ook uw communicatieomgeving als één geheel te laten functioneren.

Door onze kennis en ervaring te combineren met onze no-nonsense aanpak, is Eezcit het aanspreekpunt voor al uw convergentie vraagstukken. Wij werken onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers en kunnen u een objectieve invulling op uw vraagstukken bieden of deze voor u in de markt uitzetten en bewaken. Op deze wijze kunt u met een minimum aan tijd toch het maximale resultaat behalen en uw organisatie van een optimale oplossing voorzien.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Onze merken

social media aerohive  social media alcatel-lucent  social media avaya