Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

De Eezcit Experience is een unieke, interactieve beleving die niet mag ontbreken.

De tele- & datacommunicatiestructuur speelt een steeds belangrijkere rol binnen elk bedrijf. Op het moment dat u met het idee speelt om veranderingen door te voeren wilt u wel zekerheid hebben met betrekking tot prestaties, betrouwbaarheid en de duurzaamheid. Om u kennis te laten maken met de vele voordelen organiseren wij de Eezcit Experience.

Gelegen in Abcoude, op de Hollandse Kade, biedt de Eezcit Experience iets voor iedereen (IT manager, facilitair manager en directeur). De ultieme ervaring voor organisaties die veranderingen willen doorvoeren in hun tele- en/of datacommunicatiestructuur.

De Eezcit Experience is een interactieve reis naar het hart van Eezcit. In één uur wordt u meegenomen door de mogelijkheden op het gebied van communicatiesystemen, routing & switching structuren en WiFi oplossingen. Beleef op een interactieve manier hoe deze mogelijkheden kunnen worden ingezet voor uw bedrijf.

Een indrukwekkende muur van technologieën komen u tegemoet bij binnenkomst, leer alles over de functionaliteiten van Avaya, Alcatel-Lucent en Aerohive. Nadat alle oplossingen de revue zijn gepasseerd is er ruimte voor een verdieping in de unieke structuur van uw bedrijf.  

Het unieke van de Eezcit Experience is het actieve gedeelte. U kunt uw ideeën testen bij onze consultants. Na het actieve gedeelte kunt u een voorstel laten uitwerken die in een later stadium bij u bedrijf zal worden gepresenteerd.