Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Over ons

Eezcit is gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van ontzorgende totaaloplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatie voor de zakelijke markt. Wij richten ons op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken. Wij zijn een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologie├źn.

De missie van Eezcit is om bedrijven en hun medewerkers een hoogwaardige technologische oplossing aan te bieden. Doormiddel van een helder stappenplan maken wij voor u duidelijk aantoonbaar, hoe wij een efficiencyverbetering voor uw organisatie kunnen realiseren. De eerste stap is om uw huidige communicatieprocessen in uw organisatie (geheel vrijblijvend) onder de loep te nemen. De tweede stap zijn de vernieuwende wensen en eisen inzichtelijk te krijgen zodat er vervolgens een op uw bedrijf afgestemd, nieuwe tele- en/of datacommunicatiestructuur kan worden gepresenteerd.

Met Eezcit als partner heeft u een betrouwbaar aanspreekpunt voor uw tele- & datacommunicatiestructuur. Er is continue ruimte om in de huidige telefonie- en datadiensten die hieraan ten grond slag liggen kostenbesparingen te realiseren en meer efficiency toe te passen. Wij willen u op een eenvoudige wijze optimaal gebruik laten maken van de nieuwste en meest effectieve communicatietechnologie├źn. Met als doel voor u kostenbesparingen te realiseren en meer gemak door meer functionaliteit te bieden.

U moet zich volledig kunnen richten op uw core business en kunnen vertrouwen op een solide en betrouwbare partner voor uw communicatie. Eezcit ondersteunt u bij de keuze voor uw tele- en/of datacommunicatiestructuur die ideaal aansluit bij de bedrijfsbehoeften. Het ontzorgen van onze klanten is waar wij voor staan! Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Onze merken

social media aerohive  social media alcatel-lucent  social media avaya