Eezcit helpt u bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van netwerken.

Eezcit is u graag van dienst met advies en aanleg van gecertificeerde netwerkbekabeling.

Wilt u netwerkbekabeling in uw nieuwe pand laten aanleggen of vindt u dat de bekabeling in uw huidige kantoor aan vervanging toe is? Wij ontwerpen en implementeren moderne bekabelingnetwerken. Om snelheid in uw netwerk te houden en geen informatie te verliezen, is de juiste bekabeling zeer belangrijk.

Door te werken met gerenommeerde partners als AMP, Panduit en 3M, leveren wij u gecertificeerde netwerken van topkwaliteit. Ons assortiment bekabelingnetwerken bestaat o.a. uit UTP, FTP, STP (cat. 5, 6, 7), glasvezel- en backbone bekabeling.

Uw netwerk zal opgezet worden op basis van de universele RJ45 aansluitingen voor data, telefonie, intercom, video- en sturing technieken. Wij beschikken over geavanceerde meetapparatuur waarmee alle categorieën en netwerken aan de internationale normen worden getoetst (EN 50173).

Meer weten?
Wilt u meer weten over mogelijkheden van bekabeling voor uw organisatie? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief