Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Eezcit adviseert vrijblijvend .....

Besparingen
Kostenbesparing klinkt elke organisatie als muziek in de oren, maar hoe kunt u concreet kosten besparen op het gebied van telefonie? Veel organisaties ervaren de telefoonrekening als een gegeven, maar u kunt besparen door slimmer om te gaan met uw contracten, beter gebruik te maken van kortingsregelingen of technische ontwikkelingen.

Kosten besparen op telecommunicatie kan elke organisatie. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor:

  • Met effectief contractbeheer kunt u controleren of de rekeningen die u krijgt wel kloppen. Dat geldt voor alle rekeningen met betrekking tot uw telecommunicatie voorzieningen: van gesprekskosten tot de onderhoudskosten van uw apparatuur;
  • Door kennis van de marktprijzen weet u dat u niet teveel betaalt voor de diensten die u afneemt. De marktprijzen voor telecommunicatie voorzieningen zijn al jaren in beweging. Het loont de moeite om periodiek te controleren of uw kosten nog marktconform zijn;
  • Door effectief gebruik te maken van technische mogelijkheden kunt u èn besparen op gesprekskosten èn effectiever werken.

Telecom scan
Bij Eezcit kunt u vrijblijvend een telecom scan laten uitvoeren. Eerst brengen wij uw abonnementen in kaart. Daarna wordt de infrastructuur en apparatuur onder de loep genomen. Vervolgens wordt met u doorgenomen of extra mogelijkheden, uitbreidingen of inkrimpingen gewenst zijn.

Voor het advies hebben wij inzicht nodig in de volgende zaken:

  • De facturen met daarop de vaste en variabele telecom kosten;
  • De kosten voor uw internetverbindingen;
  • Het onderhoudscontract van het huidige telefoonsysteem.  

U ontvangt van ons een vrijblijvend advies over hoe u uw telecomvoorzieningen op het juiste niveau kunt brengen. In veel gevallen leidt dit tot een verbeterde infrastructuur met meer toepassingen tegen veel lagere kosten.

Meer weten?
Wilt u meer weten over mogelijkheden van een telecom scan voor uw organisatie? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Offerte aanvraag

offerte aanvraag8

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief