Eezcit, een landelijke kennisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van adviezen, producten en diensten op het gebied van tele- & datacommunicatie.

Eezcit: vast / mobiel integratie is de toekomst!

Vast / Mobiel
Vandaag de dag gaat communicatie verder dan alleen vaste telefonie of mobiele telefonie. Uw voordeel zit in de combinatie van deze twee. Met een mooi woord noemen we dit ook wel vast / mobiel integratie. Maar wat is het voordeel van vast mobiel integratie voor uw organisatie? Het antwoord: integreren, is beter kunnen concurreren.

Door het integreren van mobiele telefonie met uw vaste telefonie, wordt het mobiele toestel volledig onderdeel van een communciatiesysteem.

De voordelen van vast / mobiel integratie
Door uw vaste- en mobiele telefonie te integreren stelt u uw medewerkers in staat flexibeler en sneller zaken te doen. Ze zijn namelijk onder één nummer bereikbaar en beschikken op hun smartphone over de functionaliteiten van een vast toestel zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken. Hierdoor wordt de kwaliteit van het contact met klanten en collega's aanzienlijk verbeterd. Naast functionele voordelen biedt vast mobiel integratie u ook een financieel gewin. Door de integratie vervallen de kosten tussen uw vaste- en mobiele telefonie (ook tussen vestigingen). Hierbij ontvangt u slechts één factuur, waardoor uw administratie wordt ontzien.

Door uw vaste en mobiele communicatie te integreren, kunt u rekenen op:

  • Hogere productiviteit;
  • Versnelde bedrijfsprocessen;
  • Optimale mobiliteit;
  • Toename functionaliteiten;
  • Besparing op uw telefoon- en reiskosten.

Voorbeelden vast / mobiel integratie

  • Doorverbinden en in de wachtstand zetten op uw mobiele toestel;
  • Gebruik maken van bedrijfsapplicaties op uw mobiele toestel, zoals e-mail en agenda (met één device alle spraak- en datacommunicatie regelen)
  • Collega’s zien of u telefonisch (zowel vast als mobiel) in gesprek bent.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vast / mobiel integratie voor uw organisatie? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Offerte aanvraag

offerte aanvraag8

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief